FAN VAN KOKEN

Constant nieuwe gerechten en smaken ontdekken.

In januari 2020 begon ik met fab.kookt een Instagram kanaal vol met mijn favoriete gerechten. Soms zelf bedacht, maar vaak ook van andere foodies, kookboeken, etc. En omdat ik meer ging experimenteren had ik ook meer kruiden nodig.
about-me-fab-kookt
IMG_1212

Nog steeds heb ik niet alle kruiden in huis om elk gerecht uit te kunnen proberen.fab.kookt

Inmiddels heb ik zo’n 40 kruidenpotjes gevuld, maar soms mis ik nog steeds kruiden die ik nodig heb voor een nieuw gerecht. En ook al kook ik veel, ik vind het dan toch een drempel om weer een heel nieuw potje te halen. Deze drempel wil ik met kruidenkaartje graag verlagen. Zodat iedereen nieuwe gerechten kan ontdekken zonder daar eerst 3 nieuwe potjes kruiden voor te moeten kopen.
Kruidenkaartje

Tijd voor een oplossing: altijd de juiste kruiden voor je gerecht

En daarom zijn we in het voorjaar van 2021 gestart met kruidenkaartje! Waarbij je alle kruiden die je nodig hebt voor een gerecht bij elkaar heb op één kaartje. Zodat je makkelijk nieuwe gerechten eerst kan uitproberen, voor dat je direct allemaal nieuwe kruiden moet kopen.
Maar kruidenkaartje gaat verder. Omdat het een kaartje is, is het ook een perfecte manier om iemand een origineel berichtje cadeau te doen: namelijk een gerecht!
collectie kruidenkaartje
Altijd de juiste kruiden in huis om nieuwe gerechten en smaken uit te proberen.

Kook, proef ruik en geniet!

Geen producten in je winkelmandje