Kruidenkaartje is op dit moment nog een start-up, daarom zal je soms nog wat afwijkende processen ervaren. Zoals betalen met betaalverzoek. Hier leggen we uit waarom.

Een bedrijfje beginnen, groot of klein, is best veel werk. En ook al kan je in de basis snel veel opzetten met gratis templates, plugins en opties komen er al snel kosten bij kijken om je bedrijfje officieel te maken.

Zo ook met betaal opties: daarvoor moet je je officieel registeren bij de KVK en per betaling ook een fee afdragen. Omdat kruidenkaartjes niet heel veel marge hebben pakken we het liever in stappen aan. Daarom heb je op dit moment dus alleen een betaalverzoek als optie betaling. Dit betaalverzoek gaat naar mijn privé bankrekening nummer op naam van: F. van Leiden. Mocht je het niet vertrouwen of toch liever niet zo willen betalen kan je natuurlijk altijd de bestelling annuleren.

We probeer het op het moment zo makkelijk mogelijk te maken voor jullie als bestellers van het eerste uur. En toch ook een manier te vinden om deze start-up op te starten, zonder ons direct in de negatieve cijfers te werken..

Zodra de eerste voorraad kruidenkaartjes is verkocht investeren we in kruidenkaartje, wordt de betaling makkelijker, komen er meer opties en verbeteren we de kaartjes. Heb je tot die tijd suggesties? Neem contact met ons op!

Verkochte Kaartjes

26
collectie kruidenkaartje
Kruidenkaartje-3

Geen producten in je winkelmandje